Slobodan Rajković

Partizan pojačava bivši fudbaler Čelsija

  • 04.09.2019. 21:40

Nakon što je redove Partizana pojačao povratnik Lazar Marković, sastav crveno bijelih mogao bi da bude jači i za defanzivca.

Na meti Partizana nalazi se Slobodan Rajković, a očekuje se da klub uskoro ozvaniči transfer iskusnog štopera, piše Blic.

Bivši reprezentativac Srbije, značajno bi pojačao odbranu crno-bijelih pred dolazeću Lige Evrope i borbu za povratak trona u domaćem prvenstvu, gdje je Partizan već u zaostatku u odnosu na aktuelnog šampiona države Crvenu zvezdu.

Rajković je ponikao na Karaburmi, tačnije u OFK Beogradu. Nakon početka u glavnom gradu Srbije slijedi prelazak u Čelsi za koji Slobodan nije upisao zvaničan nastup. Vrijeme je provodio na pozajmicama u PSV-u, Tventeu i Viteseu. U Hamburg se preselio 2011. godine, a 2015. u Darmštad. Posljednje tri sezone igra u Italiji, za Palermo.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм