Prekid u finišu utakmice

Partizan poražen od Cedevite

  • 22.12.2018. 21:54

Košarkaši Partizana poraženi su pred domaćom publikom od Cedevite sa 76:71 u 12. kolu ABA lige.

Velika mrlja je bačena na ovaj duel u završnici, kada su navijači predmetom pogodili Andriju Stipanovića u glavu. Sudije su tada odlučile da napuste teren i uslijedio je prekid od 20 minuta.

Dugo se čekalo na nastavak i kada se ispraznio jedan dio tribine arbitri su se vratili na parket. Meč je već tada bio odlučen, pošto je Cedevita vodila sa +6 (74:68) na 20 sekundi do kraja.

Kada se meč nastavio Pejdž je uspeo da pogodi za tri poena, međutim to je bilo sve što smo videli. Cedevita je na kraju slavila sa 76:71. 

U veoma važnoj utakmici za plej-of regionalnog takmičenja, crno-beli nisu uspjeli da slave i sada se nalaze na dva trijumfa od ekipe iz Zagreba. Cedevita se ovom pobjedom revanširala Partizanu za poraz u prvom dijelu ABA lige. 

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Džejkob Pulen sa 19 poena, Murić i Kobs su ubacili po 13, dok je Stipanović postigao 12, uz 11 skokova. 

Partizan je predvodio Pejdž sa 14, Lendejl i Veličković sa 12, dok je Marinković ubacio 10.

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина