Novo rukovodstvo - stari dugovi

Partizan u milionskim dugovima

  • 27.12.2018. 19:46

Košarkaški klub Partizan je dobio novo rukovodstvo, saopštio je predsjednik Ostoja Mijailović. U beogradski klub se vraća kao član uprave bivši košarkaš Saša Pavlović, zatim Nenad Kovač, Ivan Bajković, Goran Todorović, Slobo Spasević i Živko Maletković

.Prvi čovjek “crno-bijelih” je dodao da je poznato koliko je stvarni dug.

"Dug košarkaškog kluba Partizan iznosi 3,03 miliona evra, a kad je ova uprava dolazila na čelu bio je preko 7 miliona. Zabrinjava nas jedino poreski dug, jer su kamate visoke. Obaveze iz 2017. i 2018. su potpuno izmirene, igračima se duguje pola plate za ovu sezonu, što će biti isplaćeno u januaru. Kad se oni isplate dug će iznostiti 1.4 miliona evra", rekao je Mijailović koji je i otkrio da je novo ročište sa Marfin Bankom u martu, te pohvalio Nikolu Pekovića koji je otpisao svoja potraživaja.

Takođe prvi čovjek Partizana se zahvalio na podršci predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiču.

"Zvao me je gospodin Vučić poslije poraza od Cedevite i bilo mu je krivo. Neću da kažem da bdi nad Partizanom, ali jeste uz nas. Potrebna nam je njegova pomoć zbog regulisanja poreskog duga i izgradnje trenažnog centra, a tu očekujem i prijateljsku pomoć predsjednika države", dodao je Mijajlović.

Neslaganja oko Vujoševića

Predsjednik KK Partizan Mijajlović se osvrnuo i na dug prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću.

"Dug je bio 390 hiljada evra, a isplaćeno mu je 160.000. Postoje određena neslaganja, oko podizanja bonusa. On je to poslao Komisiji za arbitražu. Ne vidim ga ništa drugačije nego druge povjerioce. Platićemo ono što dugujemo i što se utvrdi da je stvarni dug. Izmirili smo u tom momentu šta smo dugovali, nismo cijeli dug isplatili" dodao je Ostoja Mijailović.

(Srpskainfo)

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм