Fudbalski savez Republike Srpske

Peco najbolji fubaler, Vojvodić trener 

  • 31.01.2019. 19:45

Demir Peco i Darko Vojvodić, najbolji su fudbaler, odnosno trener, Republike Srpske u protekloj godini. Vojvodić je trenutno sa klubom na pripremama u Antaliji, odakle je poručio da mu je velika čast što je dobio ovu nagradu i obećao da će se svim srcem i znanjem zalagati da Borac vrati gdje mu je mjesto. 

Mladi fudbaler Radnika i reprezentativac BiH zahvalio se na laskavom priznanju, koje će mu, kaže, biti dodatni vjetar u leđa, da još više napreduje.

FK Zvijezda 09 debitant je u Premijer ligi. Klub iz malog mjesta kod Bijeljine brzo je prešao put od niželigaša do premijerlige, a najviše zasluga za to ima prvi čovjek kluba Boris Stanišić. Žiri mu je zato dodjelio priznanje za najboljeg sportskog radnika.

Prošle godine nagrada za najboljeg sportskog radnika otišla je u ruke selektora fudbalske reprezentacije Srbije i predsjednika FK Radnik, Mladena Krstajića, koji je svojim prisustvom uveličao ovogodišnju manifestaciju. Kaže da bi volio da je ovakvih događanja više, jer bi češće imao priliku da dođe u Banjaluku. Godina iza nas je pokazala  da Republika Srpska ima odličnih fudbalera, sudija i sportskih radnika, koji su zaslužili nagrade koje su dobili. Vjerujem da će u budućnosti situacija biti mnogo bolja, rekao je Krstajić.

Nagradu za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća, koja nosi ime Miljan Miljanić dobio je selektor  fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki. 

Zbog zdravstvenih problema Prosinčeki nije bio u Banjaluci, a nagradu je u njegovo ime preuzeo predstavnik FS BIH Nihad Hodžić. Nagrada Srđan Kačar, za najperspektivnijeg sportistu ove godine otišla je u ruke Marka Brkića, fudbalera Zvijezde 09. Nagradu za životno djelo, koja nosi naziv "Dr Milan Jelić", dobio je Dobrivoj Sabljić, dok je najbolji sudija Aleksandar Njegomirović. FS Srpske dodijelio je dvije zlatne plakete posthumno, Dragoslavu Šekularcu i Milutinu Šoškiću, a dva posebna priznanja i plakete saveza pripala su posthumno Slobodanu Stanivukoviću i Miloradu Barašinu. 
 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.