Vlade Divac za ATV

Peđa i ja pokušavamo da ponovimo ono što je uradila naša generacija VIDEO

  • 08.04.2019. 20:32

Nakon pet godina ćutanja, legenda srpske košarke Vlade Divac dao je intervju za ATV.

"Pet Rajli, Džeri Vest uz Medžika Džonsona su bili oni koji su me prihvatili i uputili me u neki pravi smjer, a onda i svi moji saigrači i treneri su imalo dosta udjela u mom razvoju", rekao je legendarni košarkaš dok se prisjećao svojih početaka u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Danas nakon završene igračke karijere, Vlade obavlja funkciju generalnog menadžera Kingsa.

"Sakramento je specifična sredina, oni vole svoje Kingse, vole košarku, veoma su ponosni na to što je moja generacija uradila. Evo po drugi put smo Peđa i ja nazad u klubu i pokušavamo da napravimo nešto slično. Na dobro smo putu, treba dosta vremena, ali sam zadovoljan kako to sve ide", kaže Divac za ATV.

Divac kaže da je zadovoljan sezonom, ali se nada još boljim rezultatima u budućnosti.

"U sportu uvijek želite više i bolje, tako da ne budem lažno skroman, mislim da smo mogli još bolje ovu sezonu, ali i ovo je dobar početak, mlada je ekipa i nadam se da će naredne godine da bude plej of", ističe.

Za Sakramento nastupaju srpski reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, a Divac je za ATV rekao šta misli o njihovim nastupima ove sezone.

"Bjelica je odigrao odličnu sezonu, poslije tri onako prosječne u Minesoti, mislim da je dobio i prostor za igru. Bogdan je standardan, imao je fantastičnu prvu sezonu, nažalost je imao jednu povredu na početku sezone i izgubio malo ritam, vratio se kasnije i obojica su važan šraf u našoj igri", zaključuje proslavljeni košarkaš.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.