Senzacija u Londonu

Petnaestogodišnjakinja eliminisala Venus Vilijams

  • 01.07.2019. 21:05

Petnaestogodišnja Kori Gof savladala je Venus Vilijams sa 2-0 u setovima u prvom kolu Vimbldona i tako priredila veliko iznenađenje.

Kori Gof je najmlađa učesnica ikada na Vimbldonu i uspjela je da nadigra petostruku šampionku i najstariju ovogodišnju takmičarku, Venus Vilijams.

Kori je igrala protiv svog idola Venus i uspjela da je iznenadi veoma rano u prvom setu, pošto je već u petom gemu napravila brejk i povela sa 3:2.

Gof je nošena ovacijama uspjela da nastavi sa sjajnom igrom i da zabilježi pobedu u prvom setu rezultatom 6:4. U drugom setu, videli smo dosta turbulencija, ali opet i sličnosti sa prvim setom.

Ponovo je Kori Gof u petom gemu napravila brejk, ali je ovoga puta u osmom gemu napravila nekoliko grešaka i dozvolila Venus da joj vrati brejk. Međutim, ova hrabra djevojčica je napravila novi brejk, povela sa 5:4 i servirala za pobjedu protiv svog idola.

Nije bilo nimalo lako za Kori Gof u ovom gemu, ali je uspjela na kraju da stvori prednost i da je iskoristi i da sa 6:4, 6:4 upiše prvu pobjedu ikada na Vimbldonu i plasira se u drugo kolo.

Tamo će se sastati sa Magdalenom Ribarikovom.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм