Banjaluka

Počeo "Run and more weekend" festival

  • 19.04.2019. 19:48

Trčanje i odlična zabava, svojevrsni su moto Vivia "Run and more weekenda" koji je počeo u Banjaluci.

Sve je počelo trkom banjalučkih školaraca. Njih više od hiljadu, trčalo je od Trga Krajine do tvđave Kastel. Većina je, nakon što bi prošla kroz cilj, ostala na banjalučkoj tvrđavi, a organizatori su se potrudili da svako nađe zanimaciju za sebe. 

"Organizacija je super, a atmosfera je odlična."

"Meni je bilo odlično. Trka je probudila sportski duh, upoznao sam i neke nove drugare. Sve pohvale organizatorima", rekli su takmičari.

Start polumaratonske trke zakazan je za subotu, u devet časova ujutru, sa Trga Krajine, a istovremeno počinju i ostale trke, ona na deset i timska na pet kilometara. 

U 12.30 minuta na start će najmlađi trkači, u već tradicionalnom "Bambini" maratonu. Dešavanja neće manjkati ni van staze, a uz brojne koncerte, sportski sajam, spreman je i trenerski forum tokom kojeg će biti održano nekoliko tematskih predavanja. 

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм