Pokrenuta istraga protiv Maradoninog vozača

  • 16.12.2020. 09:07

Smrt legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Maradone i dalje je top tema u zemlji Gaučosa, a tamošnji mediji prenose da je pokrenuta istraga protiv njegovog ličnog vozača Maksimiljiana Trimarkija.

Trojica sudija koji rade na slučaju naredili su dodatnu istragu protiv Trimarkija, 44-godišnjaka koji je godinama bio Diegov vozač.

On je navodno svjedočio da nije bio na mjestu Maradonine smrti, ali kamere i podaci s mobilnog telefona govore drugačije.

Osim što je bio Maradonin vozač, Trimarki je i brat Dijegovog računovođe koji je vodio nekoliko poslova legendarnog fudbalera.

Trenutno još uvijek nije na listi osumnjičenih, ali prema pisanju argentinskih medija, to bi mogao postati u sljedećih nekoliko sati. Tužilac Patrisio Ferari naredio je pretres njegove kuće i zaplijenu mobilnog telefona i drugih elektronskih uređaja.

U više navrata je primijećen kako ulazi u kuću u kojoj je Maradona preminuo ujutro 25. novembra.

Iako je to negirao, podaci Trimarkijevog mobilnog telefona i zapisi s CCTV kamera jasno ukazuju da je boravio u kući u kojoj je Maradona bio posljednjih dana svog života.

Sada je pitanje zašto je lažno svjedočio i zbog toga je pokrenuta istraga koja bi trebala ponuditi odgovore u narednim danima.

(Klix)

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.