Pratite uživo na ATV-u: NBA ALL STAR WEEKEND

  • 11.02.2020. 15:38

Počevši sa utakmicom zvijezda u usponu koja će biti održana u noći između petka i subote, u Čikagu nas očekuje istinski spektakl.

Čuveni "United center" domaćin je ALL star weekenda gdje će u centralnoj utakmici nastupiti najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić. 

Kao što smo već naveli, prve večeri na programu je utakmica zvijezda u usponu gdje ćemo ponovo gledati Luku Dončića, spektakl se nastavlja naredne večeri takmičenjem u vještinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanja što svake godine privlači posebnu pažnju. 

Finalne večeri sve zvijezde NBA lige odigraće utakmicu sa izmijenjenim pravilima u odnosu na prethodne godine. Takmičiće se tim Lebron protiv tima Janis. 

Utakmica će biti humanitarna, a nakon tri četvrtine rezultat će se sabrati i na taj zbir dodati 24 kao omaž Kobiju Brajantu. 

Na startu četvrtog perioda kreće se od 0:0, pa ekipa koja prva stigne do tog zbira (npr. rezultat nakon tri četvrtine je 130:120, na cifru 130 dodaje se 24 pa će tim koji prvi stigne do 154 biti pobjedik Ol stara) biće pobjednik. 

Alternativna televizija svojim gledaocima pružiće mogućnost da uživaju u ovom spektaklu koji će biti ispraćen specijalizovanom emisijom. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм