Navijači u čudu

Protiv zakona fizike: Kako je Federer ovo uspio da uradi? VIDEO

  • 24.05.2019. 21:57

Najtrofejniji Gren slem šampion i po mnogima najveći teniser svih vremena, Rodžer Federer, poslije 4 godine se vratio na Rolan Garos.

Navijači u Parizu su ga se uželjeli, a on je dobro raspoložen stigao na Otvoreno prvenstvo Francuske, a dio svoje magije pokazao je i na treningu na Filip Šatrije stadionu.

On je prilikom treninga, bukvalno zalijepio lopticu za reket, koju mu je poslao sparing partner.

Prema svim zakonima fizike lopta bi morala da se odbije, bar djelimično, ali je Federer sa takvim osjećajem izveo svoj potez i toliko je imao brz potez rukom, da je loptica stala na njegov reket kao zalijepljena.

Navijači na društvenim mrežama bili su oduševljeni.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?