Uživajte u fudbalu

Prva liga Francuske: Lil - Nim od 15.00 časova na ATV-u

  • 06.10.2019. 10:12

Fudbeleri Lila na stadionu "Pjer Moro" dočekuju svoju staru mušteriju u francuskom fudbalu, ekipu Nima.

Već dvadeset godina, u svim takmičenjima, Lil ne zna za poraz u suretima sa Nimom, a sem tradicije, fudbalerima trenera Kristofa Galtije na ruku idu i odlični rezultati na domaćem terenu. U minulih osam utakmica prvoligaškog karavana Francuske, računajući i prethodnu sezonu, Lil je ostvario sve pobjede na svom terenu, a trener Galtije kaže da su dobri rezultati u prvenstvu prevashodni cilj njegove ekipe.

"Da, mi igramo Ligu šampiona, ali ja svojim momcima, svakodnevno na treninzima govorima, da je naš osnovno cilj prvenstvo Francuske. To je naše glavno takmičenje i u njemu moramo da budemo gladni pobjeda svaki put kada istrčimo na teren. Lijepo je igrati velike utakmice u Evropi, ali ne treba da zaboravimo da se do njih stiže preko dobrih igara u ligi", rekao je Galtije, koji za duel sa Nimom neće moći da računa na Renata Sančeza.

Nakon osam odigranih utakmica u francuskom prvenstvu, ekipa Lila na svom kontu ima 14 osvojenih bodova, dok fudbaleri Nima na stadion "Pjer Morao" dolaze sa mršavim saldom od tek osam osvojenih bodova iz isto toliko odigranih utakmica.

Utakmicu Lil-Nim možete da pratite u direktnom prenosu na programu Alternativne televizije sa početkom u 15.00 časova.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок