Doživio neugodno iskustvo po povratku iz Velsa

Rakitić zbog protesta na aerodormu morao kući pješke

  • 14.10.2019. 20:52

Protesti koji su se danas održavali u Kataloniji iznenadili su fudbalera Barselone Ivana Rakitića koji je doživio neugodno iskustvo po povratku iz Velsa.

Hrvatska i Vels su u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo remizirali u Kardifu rezultatom 1:1, a nakon meča igrači su redovnim letovima otišli nazad u svoje klubove.

Rakitić je sletio na aerodrom El Prat, no tamo su ga dočekali demonstranti od kojih je odmah pobjegao.

Podsjetimo, demonstranti su se u velikom broju okupili na aerodromu i saobraćajnice koje vode ka tom dijelu Barselone su bile zagušene.

Rakitić je odmah napustio aerodrom, a to je značilo hodanje po autoputu, što mu je ipak bila prihvatljivija opcija. Španski mediji javljaju i da je slična situacija zadesila njegovog saigrača Frenkija de Jonga i trenera Ernesta Valverdea.

Podsjetimo, demonstranti su izašli na ulice nakon što je Vrhovni sud izrekao zatvorske kazne za devet bivših lidera zbog pobune i zloupotrebe javnih sredstava.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм