Sukob nakon meča sa Ajaksom

Ramos poručio predsjedniku Reala: Isplati me i odlazim!

  • 08.03.2019. 09:38

Četvrtak veče bio je prilično buran na Santjago Bernabeuu, sudeći prema saznanjima španskih medija.

U centru pažnje bila je rasprava o sudbini trenera Santjaga Solarija, ali mnogo veću prašinu je podigao navodni sukob predsednika kluba Florentina Peresa i kapitena ekipe Serhija Ramosa.

Peres je navodno označio Ramosa kao jednog od glavnih krivaca za šokantnu eliminaciju iz Lige šampiona, porazom od Ajaksa 4:1 na Bernabeuu.

Ramos je namjerno dobio žuti karton na prvom meču sa Ajaksom, što se kasnije ispostavilo kao nepromišljena odluka koja je koštala Madriđane u revanšu. 

"AS", "Marka", "El Pais" i ABC su izvestili da je došlo do verbalnog obračuna između Peresa i Ramosa u svlačionici Reala poslije poraza od Ajaksa (1:4). 

Peres je zaprijetio da će ga otjerati iz kluba i to je učinio pred svim igračima, a njima je poručio da je njihova igra bila sramotna. 

Ramos je, kako je preneo "As" odgovorio: "Isplati me i ja ću otići. Dao sam sve i polomio kičmu igrajući za ovaj tim, grb i tebe". 

Ramos i Peres, ali ni bilo ko iz tabora Reala nije želio da komentariše pisanje medija.

Тагови:
  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)