Trener Bolonje

Siniša Mihajlović napustio bolnicu: Završena treća tura hemoterapije

  • 20.11.2019. 15:11

Nako što je obavio treću turu hemoterapije, on je danas u prijepodnevnim satima napustio osmi paviljom hematološkog odeljenja bolnice "Sant'Orsola" i to u društvu supruge Arijane.

Ona je o tome obavestila javnost na Instagramu, uz zajedinčke fotografije, na kojima se vidi kako njen suprug, trener Bolonje, sa tri podignuta prsta šalje pozdrave.

"Nema boljeg osećaja. Idemo kući", napisala je Arijana Mihajlović, koja je u braku sa  reprezentativnim asom Srbije donijela na svijet petoro djece, tri sina i dve ćerke.

Podsetimo, Mihajlović je 13. jula objelodanio da su ljekari na jednom rutinskom pregledu utvrdili da ima akutni oblik leukemije, ali ga to nije spriječilo da u više navrata vodi ekipu Bolonje, što iz bolnice, u pauzama terapija, što na stadionu kada bi trebalo da je na "kućnoj fazi oporavka". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Più bella cosa non c’è ....❤️ Back Home ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Nov 20, 2019 at 4:02am PST

Nasmijani izlazak iz pomenute zdravstvene ustanove, nadamo se svi, nagovještava da uspješno okončanje borbe sa opakom bolešću – nije daleko. 

"Forza Sinisa", što bi poručili navijači mnogih italijanskih klubova u poslednje vrijeme, želeći brzo ozdravljenje nekadašnjeg asa u kopačkama, a sada vrsnog trenera.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.