MOSI

Sokočani osvojili treće mjesto u ukupnom plasmanu

  • 08.07.2018. 19:50

Ekipa opštine Sokolac zauzela je treće mjesto u ukupnom plasmanu na 55. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama (MOSI) u Priboju u Srbiji na kojima je učestvovalo oko tri hiljade sportista iz 29 opština iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH.

Rukovodilac sportske ekipe sa Sokoca Vera Mijatović rekla je Srni da su sportisti ove opštine osvojili ukupno 26 medalja, devet zlatnih, osam srebrnih i devet bronzanih. 

Ona je navela da je Sokočanima pripala i titula najkompletnije ekipe na ovoj sportskoj manifestaciji. 

"Najveće zasluge za osvajanje trećeg mjesta u ukupnom plasmanu pripale su, kao i prethodnih godina, sokolačkim atletičarima, koji su donijeli 17 od ukupno osvojenih 26 medalja", rekla je Mijatovićeva. 

Ona je dodala da su odbojkašice sa Sokoca i učesnici Para-MOSI u streljaštvu i pikadu osvojili zlatnu medalju, planinarke, odbojkašice na pijesku i karatista Tamara Drašković srebrnu medalju. 

Mijatovićeva je dodala da su zastavu MOSI preuzeli najbolji sportisti ekipe Sokolac i da je time ova opština preuzela ulogu domaćina 56. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara MOSI 2019. godine. 

Na ovogodišnjim 55. MOSI pobjednik u ukupnom plasmanu je domaćin, opština Priboj, a drugo mjesto pripalo je opštini Pljevlja. 

Takmičari su se nadmetali u 15 sportskih disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм