Više opcija

Španski mediji: Mesi od januara slobodan igrač

  • 06.09.2019. 20:00

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi ima opciju da na kraju sezone napusti Nou Kamp kao slobodan igrač, prenose brojni španski mediji.

Zato su na Nou Kampu zabrinuti i namjeravaju da Mesiju ponude novi ugovor kako bi ga zadržali do kraja karijere.

List "El Pais" prvi je plasirao informaciju da ugovor Mesiju ističe narednog ljeta, a da je sljedeća godina samo opciona i da ima pravo da bira korak u daljoj karijeri.

Ugledna "Marca" piše da Mesi ne želi da žuri sa odlukom i da će sačekati finiš sezone u situaciji kada već od januara može da pregovara o saradnji sa drugim klubom kako bi prešao kao slobodan igrač.

"Marca" dodaje i da, za sada, ništa ne upućuje na to da petostruki najbolji fudbaler svijeta hoće da napusti klub u kome je već 18 godina.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм