Strašna povreda - Protivnik Joviću zario zube u glavu

  • 20.02.2021. 21:25

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su danas na svom terenu Bajern iz Minhena sa 2:1, u derbi meču 22. kola njemačke Bundeslige.

Ajntraht je golovima Daičija Kamade u 12, na asistenciju Filipa Kostića, i Amina Junesa u 31. minutu poveo sa 2:0 i tim rezultatom se otišlo na odmor. Bajern je dominirao u nastavku, ali je uspIo samo da smanji na 2:1 pogotkom Roberta Levandovskog u 53. minutu.

Ipak, trenutak koji je obilježio meč jeste teška povreda srpskog fudbalera Luke Jovića. Naime, ostaće upamćen detalj iz 66. minuta, kada je djelovalo da se Jović sudario glavama sa Niklasom Zileom.

Ipak, poslije ponovljenog snimka vidjelo se da je njemački štoper zario zube u Srbinov skalp! Ne namjerno, naravno, ali su mu bila otvorena usta prilikom sudara.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?