Amerikanci udarili na kapitena Srbije

Teodosić je pušio i pio, svi su znali da neće uspjeti u NBA

  • 04.03.2019. 20:29

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je u ljeto 2017. napustio CSKA i iz Moskve se preselio u Los Anđeles potpisavši za Kliperse, sa kojima se godinu i po dana kasnije razišao.

Novinar ESPN-a Zek Lo pričao je sa novinarom Ringer-a Džejsonom Konsepsionom u svom poznatom podkastu, a jedna od tema bio je upravo srpski plejmejker.

Teodosić je najzanimljiviji pomenutoj dvojici bio zbog svojih loših navika – pušenja i alkohola. 

"Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je volio da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspjeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega", rekao je Lo. 

Konsepsion se uključio u razgovor, a Teo nije dobio baš najbolje komplimente od njih dvojice. 

"Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvijek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon".

Teodosić će do kraja sezone odmarati, želi da se pripremi za Svjetsko prvenstvo, a ima vremena da razmišlja o klubu u kojem želi da igra naredne sezone.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм