Vimbldon

Tim eliminisan u prvom kolu

  • 02.07.2019. 16:42

Dominik Tim, četvrti teniser svijeta, eliminisan je sa Vimbldona, pošto je poslije četiri seta poražen od Amerikanca Sema Kverija.

Tim, koji je sa velikim ambicijama došao u London, izgubio je poslije dva i po sata borbe od iskusnog Kverija – 6:7 (4), 7:6 (1), 6:3, 6:0.

Austrijanac se pridružio Aleksandru Zverevu i Stefonsu Cicipasu, koji su takođe bili projektovani da stignu do završnice turnira, ali su ispali na startu.

Dvadesetčetvorogodišnji teniser dobro je krenuo meč i poslije 49 minuta igre vodio je sa 1-0 u setovima. Tokom drugog perioda igre nastavio je sa dobrim udarcima, međutim krajem seta je mentalno popustio.

U desetom gemu je imao dvije set lopte, ali nije uspio da ih iskoristi. Kveri je potom u taj-brejku izjednačio na 1-1 i sve je bilo otvoreno.

Ovo je potpuno poremetilo Tima, koji je treći set izgubio sa 6:0, a u četvrtom nije osvojio niti jedan gem.

Sem Kveri u drugom kolu Vimbldona igraće protiv Garina ili Rubljova.

Kontroverzni Nik Kirjos savladao je zemljaka iz Australije Džareda Tompsona sa 3:2, po setovima 7:6(4), 3:6, 7:6(10), 0:6, 6:1.

Plamsan u drugo kolo Vimbldona obezbijedili su Japanac Kei Nišikori, Australijanac Aleks De Minaur, Britanac Danijel Evans, Stiv Džonson iz SAD, Gruzijac Nikoloz Basilašvili i Markus Bagdatis sa Kipra.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина