Uzavrela atmosfera pred derbi

Trening Boke Juniors pratilo 50 hiljada navijača

  • 23.11.2018. 07:44

River Plate i Boka Juniors u subotu će odigrati jednu od najvećih utakmica u istoriji fudbala, odnosno definitivno najveću kada su u pitanju međusobni dueli ovih velikih rivala s obzirom na to da će se sastati u uzvratnom meču finala Kopa libertadoresa.

Argentinski ljuti rivali odigrat će susret na stadionu Monumental, a prvi meč koji se igrao na Bokinoj La Bomboneri završen je bez pobjednika - 2:2. Boka je dva puta imala prednost, ali su se gosti dva puta vraćali.

Iz evropske, a posebno iz balkanske perspektive teško je i približno shvatiti koliko je ova utakmica važna za čitavu Argentinu, prije svega za navijače jednog i drugog tima, a na posljednjem treningu pred Superklasico igrači Boke dobili su podršku gotovo 50.000 navijača.

Slike prepune La Bombonere jako brzo su se proširile čitavim svijetom i samo su jedan od dokaza s kolikim nestrpljenjem se očekuje jedna od najvećih utakmica svih vremena. S obzirom da u finalu ovog takmičenja ne važi pravilo gola u gostima, stvari će se na Monumentalu računati "od nule".

Meč između River Platea i Boke Juniors igra se u subotu s početkom u 21:00 sat.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм