UEFA oduzima titule Superligašima - Partizanu trofej šampiona Evrope iz 1966.

  • 19.04.2021. 22:13

Opšta ludnica oko Superlige koja je zavladala svijetom, širi se neslućenom brzinom. Razvijaju se nove teorije poslije najave UEFA šta sve ima namjeru da uradi i na koji način da kazni 12 osnivača novog takmičenja.

Tako je stigla i vijest kojoj su se najviše obradovali navijači Partizana. Naime po društvenim mrežama i inostranim medijima provlači se teza da  UEFA planira da oduzme sve šampionske trofeje koje je osvojio bilo koji od 12 klubova osnivača Superlige. I to počev od sezone 1955-56!

A da bi bila ispoštovana sva moralna pravila takmičenja trofeji, odnosno zvanje ŠAMPIONA EVROPE pripašće klubovima koji su gubili u finalima.

To znači da će Partizan moći da se podiči "ušatim" peharom zbog onog, kako kažu svjedoci, nesrećno i nespretno izgubljenog finala Kupa šampiona u Briselu 1966. godine.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм