Borac u Prvoj ligi Srpske

Vojvodić: U Premijer ligu vratićemo se još jači  

  • 10.08.2018. 19:53

Borcu ovdje nije mjesto, ali vratićemo se još jači, poručio je trener crveno-plavih pred start sezone. Darko Vojvodić kaže da je jedini cilj da Borac bude prvi u Republici Srpskoj i vrati se u Premijer ligu. Sutrašnjeg rivala poštuje, ali ne bježi od uloge favorita. 

Prije mejsec dana Borac je bio u raspadu, bez igrača, kaže Vojvodić i dodaje da ih to nije slomilo, već da su se izdigli i vratili sa još većom željom za uspjehom. Dobre stvari su urađene u i oko kluba, pa se nada da će to prepoznati i navijači i biti im podrška u novoj sezoni. 
 
Igrači su nestrpljivi da sezona počne. Jedan od iskusnijih u crveno-plavom dresu Saša Kajkut, kaže da će start sezone biti težak, ali da ništa osim pobjede u sutrašnjem meču, ne dolazi u obzir. 

Utakmica Borac-Željezničar Sport tim igra se sutra na Gradskom stadionu u 19 časova i 30 minuta. U klubu su danas predstavili i novog sponzora, zdravstenu ustanovu helt ekspres, a takođe su najavili i Donatorsko veče, koje će se održati 30. avgusta. 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.