Formula 1

Vraća se Fernando Alonso

  • 08.03.2021. 18:54

Prvi put od 2018. godine, Fernando Alonso sješće u bolid Formule 1.

Alonso je prije više od tri godine napustio ovaj sport zato što se zasitio svakodnevnom dramom između vozača, ali se sada vraća, i to u bolidu Alpajna.

"Na najvišem sam nivou pred povratak. Nema razloga za brigu", veoma kratak, a još jasniji, bio je prekaljeni veteran.

Ime njegovog tima ne zvuči poznato, ali to je zato što je ovaj tim ustvari ono što je ostalo od Renoa.

Sada će Francuzi u izmijenjenom sastavu i sa revitalizovanim bolidom da jure povratak u vrh Formule 1.

Alonso je za ovaj tim već osvojio dvije titule, 2005. i 2006. godine, pa ga raduje povratak, kao i njegovog klupskog koleg, Estebana Okona.

"Јedino što želimo je što bolje vozilo. Znam na kom sam ja nivou, a ono što je Fernando pokazao u Abu Dabiju ukazuje na to da nije opao ni u 39. godini, pa smo veoma uzbuđeni što ćemo se takmičiti na najvišem nivou", dodao je Alonsov mlađi kolega.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)