WTA turnir u Abu Dabiju, kvalifikacije za Australijan open u Dubaiju

  • 14.12.2020. 21:30

Kvalifikacioni turnir za Australijan open po svemu sudeći igraće se najvjerovatnije u Dubaiju, prenose mediji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Galf njuz" je najavio da će se prva sedmica u WTA sezoni igrati u Abu Dabiju i da će od 5. do 13. januara tamo biti organizovan turnir u kategoriji 500.

Riječ je o novom turniru koji će imati svoj debi u teniskom kalendaru.

"Plan je u ovom trenutku da se održi WTA turnir Serije 500 u prvoj sedmici sezone i to na Međunarodnom kompleksu Zajed Sports Siti u Abu Dabiju, od 5. do 13. januara", prenosi ovaj portal.

Dodaje se da će potom u Dubaiju, na "Djuti fri stadionu", od 9. do 13. januara biti održane kvalifikacije za Australijan open.

Igrači i igračice koji se kvalifikuju za prvi grend slem sezone bi čarter letom putovali iz Dubaija za Melburn kako bi se potom našli u dvosedmičnom karantinu po dolasku u Australiju.

"Ima zaista dosta vrhunskih igrača koji su izabrali Dubai za svoje pripreme tokom pauze, ovi igrači će se odatle čarter letovima prebaciti u Melburn", prenosi "Galf njuz".

Tako nešto ima logike, jer je Dubai oduvijek bio jedna od značajnih konekcija kada je riječ o avionskom saobraćaju prema Australiji, konkretno Melburnu. Ostalo je da samo još čelnici Australijan opena potvrde ove navode i konačno objave tačan termin turnira za koji se pretpostavlja da će biti od 8. do 21. februara.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)