ABA Superkup

Zvezda preko Cedevite do finala protiv Budućnosti

  • 22.09.2018. 22:46

Crvena zvezda je u polufinalu ABA Superkupa savladala Cedevitu sa 79:68 i u finalu će igrati protiv podgoričke Budućnosti.

U prva tri minuta meča igra je bila izjednačena, ali je uslijedila serija Beograđana od 11:0 za vođstvo do 16:5. Na prvi odmor otišlo se a rezultatom 25:16.

Za prva tri i po minuta drugog perioda Zvezda je napravila seriju od 15:2 i povela sa 40:18, a poslije 20 minuta igre na semaforu je stajalo 45:27.

Sjajan je u tom periodu bio Muhamed Faje sa 15 poena, pogodivši četiri trojke (po dvije u svakoj četvrtini) iz isto toliko pokušaja.

U trećem periodu zagrebačka ekipa je uspjela da smanji rezultatski defici. S takvom igrom nastavila je i u posljednjem periodu najviše zahvaljujući odličnoj odbrani i velikom broju ofanzivnih skokova, te je na tri minuta i 40 sekundi prije kraja stigla na svega šest poena zaostatka.

Ipak, srpski tim nije dopustio protivniku da u finišu dođe do preokreta. Zakazao je borbu za trofej sa ekipom Budućnosti, protiv koje je igrala finala u protekloj sezoni ABA lige, a taj meč se igra sutra uveče u Laktašima (21 čas).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džo Reglend sa 20, Muhamed Faje je ubacio 15, a Stratos Perperoglu 11 poena.

Na drugoj strani četiri igrača su ubacila po 10 poena, a to su Andrija Stipanović, Pablo Agilar, Džastin Kobs i Vitor Benite.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм