Serž Gnabri

Zvijezda Bajerna: Vegetarijanac sam, ali ponekad jedem meso

  • 11.06.2019. 16:24

Napadač Bajerna Serž Gnabri dao je vrlo zanimljivu izjavu u intervjuu za njemački Bild u kojoj je istakao da je od januara vegetarijanac, ali da ponekad jede meso.

U razgovoru za Bild ovaj krilni napadač je govorio o svojoj prvoj sezoni u Bajernu, očekivanjima u budućnosti, ali i prilagođavanju u velikom klubu.

Tako je rekao da je od januara postao vegetarijanac, ali da ponekad jede meso, što je privuklo veliku pažnju svjetskih medija. 

"Vegetarijanac sam od januara i moram reći da sam ponosan na to. Međutim, bude perioda da ponekad pojedem meso i neke slične stvari", kazao je Gnabri u razgovoru za Bild.

Gnabri je u Bajern došao iz Hofenhajma, a prije toga je igrao za Arsenal, gdje nije dobio previše prostora za igru i iz tog razloga je napustio Englesku.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм