Vidimo se na Tržnici: Ražnjići od ribe i tikvice

  • 28.09.2017. 14:26

Ražnjiće obično pravite od mesa, povrća. A jeste li nekda pravili od ribe?  Jednu posnu varijanta ražnjića pripremao je Predrag Tošić na Tržnici.

Potrebne namirnice:
Oslić filet 350 g
Tikvice 150g
Bundeva 100 g
Krompir 100 g
Bijeli luk
Peršun list
Susam
Maslinovo ulje
Limun
So, biber Kotanyi
Bosiljak
Način pripreme:
Filet oslića isjeći na trake debljine2-3 cm, začiniti
Tikvicu isjeći na trake debljine kao i filet oslića
Traku tikvice zalijepiti na filet oslića, umotati kao harmoniku i staviti na drveni ražnjić
Pržiti na plitkoj masnoći i pred kraj posuti sa susamom
Krompir i bundevu isjeckati na sitne kockice, dinstati uz dodatak bijelog luka i začina
Servirati kao prilog uz ražnjiće

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.