Vidimo se na Tržnici: Riblji paprikaš

  • 30.03.2017. 13:27

Još uvijek traju dani posta za sve pravoslavne vijernike. Ukoliko postite počastite sebe i svoje ukućane. Napravite riblji paprikaš po receptu Predraga Tošića.
Potrebne namirnice:
Šaran, som, smuđ 1 kg
Ulje
Crni luk 300g
So
Aleva paprika
Paradajz pire 30g
Krompir 1kg
Biber
Peršunov llist
Svježe paprike 100g
Svježi paradajz 100g
Bijelo vino 0.10l
Proces rada:
Crni luk očistiti, oprati i isjeći na sitne kockice. U šerpi zagrijati ulje i restati isječeni luk. Kada luk porumeni, dodati alevu papriku, paradajz-pire i zaliti ključalom vodom, posoliti i kuhati. Poslije dodati svježu papriku, sječenu na krupnije kocke, oguljeni svježi paradajz sječen na šajbe i oguljeni krompir, sječen uzduž na četiri dijela. Kada je krompir gotovo kuhan, dodati malo prepržene komade šarana. Sve zajedno kuhati pod poklopcem, na nižoj temperaturi. Pri kraju kuhanja, dodati biber, peršunov list i bijelo vino. Ostaviti da još malo krčka i u dubljoj posudi.

Prijatno!

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.