Vidimo se na Tržnici- Skuša sa povrćem

  • 26.10.2017. 12:22

Pogledajte kako je Predrag Tošić pripremao plavu morsku ribu skušu i saznajte šta je neophodno uraditi da riba slučajno ne bi bila gorka.

Potrebne namirnice:
Skuša 600 g
Crevni luk 200 g
Paprika 200 g
Tikvice 200 g
Patlidžan 200 g
Bijeli luk
Šeri paradajz
Maslinovo ulje
Bijelo vino
Limun
So, biber

Način pripreme:
Ribu dobro očistiti, začiniti i staviti u odgovarajući pleh
Povrće očistiti , isjeći na štapiće, začiniti i pouljiti
Povrće staviti u pleh sa ribom, zaliti sa bijelim vinom, prekriti folijom i peći na 180*C oko 40 minuta
Servirati uz krišku limuna

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.