Radojičić posjetio ZEV

Akcijom "Biramo najuređenije" građani se podstiču da brinu o okolini

  • 20.08.2018. 16:14

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas zajednicu etažnih vlasnika (ZEV) koja je u ovogodišnjoj akciji "Biramo najuređenije" proglašena za najuređeniji prostor u stambenim zgradama, te istakao da ovakve akcije podstiču građane da vode računa o svojoj okolini.

U posjeti najuređenijoj zajednici etažnih vlasnik u Ulici Majke Jevrosime broj 8 i 9, Radojičić je rekao da je lijepo vidjeti da se stanari uspijevaju dogovoriti da održavaju ovako uređen prostor. 

"Ovo je naročito značajno, jer ima mnogo drugih primjera gdje se teško formiraju zajednice ili se teško postižu dogovori o uređenju životnog prostora", naveo je Radojičić. 

On je podsjetio da je akcija oganizovana 16. put, a bila je sprovedena u maju i junu, te dodao da će najbolji u svim kategorijama biti nagrađeni sa po 600 KM. 

Milenko Mirković iz zajednice etažnih vlasnika Majke Jevrosime broj 8 i 9 apelovao je da svi građani održavaju svoje životne prostore kako bi i cijelo naselje bilo ljepše i prijatnije za život. 

"Srećni smo što se naš trud isplatio jer smo vrijedno i naporno radili na uređenju našeg životnog prostora, mada smo se slučajno prijavili i naš cilj nije bio nagrada", istakao je Mirković. 

U ovogodišnjoj akciji učestvovala su 24 kandidata, a uručenje priznanja svim nagrađenim i svečani prijem biće upriličeni u srijedu, 22. avgusta, u Gradskoj upravi. 

Prvo mjesto za najuređenije dvorište osvojio je Zdravko Guzijan u Ulici Đure Damjanovića 135, te za najuređenije školsko dvorište Osnovna škola "Jovan Dučić" u Zalužanima, dok je najuređeniji balkon Mirka Agića u Ulici Mlađe Ćusića.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић