Бањалука

Алармантно у Српским топлицама: Лим отпада са топловода, мјештани у страху

  • Извор: АТВ
  • 18.03.2024. 16:24

Мјештани Српских топлица страхују за властити живот.

Разлог за то јесу заштитни лимови на топловоду који се распадају и свако мало ударе неког, док се "стаклена" вуна руни.

Мјештанин Топлица, Здравко Милојевић, за АТВ каже да је Градска управа на молбе и упозорења мјештана нијема.

- Људи су постали незаинтересовани. Хедонизам, егоизам, нарцизам и конзумеризам, то је присутно, а никог не занима општа ствар. Овдје је угрожена сигурност грађана. Отпада лим, стаклена вуна се расипа. Неколико пута сам звао Драшка, али њега интересују кружни токови и пројекти гдје има за украсти - каже Милојевић те додаје:

- Проблем сам пријављивао Градској управи. Нема, њих то не интересује. Општи хаос је у друштву. Да је кружни ток од 10 милиона у питању, градоначелник би то ријешио - наглашава он.

Колико је ситуација алармантна, говори и чињеница да је Милојевићевог сина ударио лим, док је прије неколико дана дјетету умало није разбио главу.

- Прије неколико дана мог сина ударио лим, пар дана касније, лим удари дијете. То је страшно. Угрожена је сигурност грађана, шетача, рекреативаца, дјеце - јасан је Милојевић.

Подсјећамо, овдје је ријеч о топловоду чије се цијеви обмотавају вуном, након чега се уграђује заштитни лим како се вуна не би распала.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм