СНСД

Амиџић о кандидатури Шобота: Бањалучани заслужују једног таквог преданог човјека

  • Извор: АТВ
  • 08.04.2024. 07:48

Никола Шобот има моје велико уважавање због онога што је до сада учинио у својој професионалној каријери, али и због спремности да преузме одговорност у условима када су готово сви процеси и стандарди у функционисању града нарушени, рекао је Срђан Амиџић, генерални секретар СНСД-а.

Он истиче да се ради о образованом, вриједном, младом човјеку који је породично и професионално остварен, нестраначка личност и који је својим досадашњим радом заслужио да СНСД у пуном капацитету управо њему да подршку до побједе.

„Бањалука заслужује једног Николу, Бањалучани заслужују једног таквог преданог човјека који је читав живот посветио да помаже другима. У коначници, тај човјек храбро улази у битку за живот, као љекар, а да је способан лидер јасно говори нацин на који води кардиохирургију на УKЦ Републике Српске. Срећно Никола, идемо снажно напријед“, поручио је Амиџић.

Одлука је пала: Никола Шобот кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

Одлука је пала: Никола Шобот кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

Доктор Никола Шобот јуче је испред СНСД представљен као кандидат за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима. Одлука је саопштена јуче након сједнице Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм