СД Центар

“Априлили фест”: Бања Лука од 1. до 3. априла – Јавите свима

  • Извор: ПР
  • 29.02.2024. 16:49

Велика регионална смотра неозбиљности до суза "АПРИЛИЛИ ФЕСТ" враћа се у СД Центар у Бањалуци. Када? Првог априла. (Не шалимо се.)

"Заједно ћемо одговарати на шкакљива питања о нашој стварности и заједно плакати, али од смијеха. Смијаћемо се себи у себи. И онима поред себе. Ономе што је било и ономе што ће бити", поручили су организатори.

Смијех је лијек, кажу.  А, ко су љекари?

1. април - Милан Марић, Бранислав Трифуновић, Тихана Лазовић и Сања Марковић у представи „Било једном на Бријунима“, према смјерницама редитеља Кокана Младеновића, инспирисаног „неспојивим спојем најпознатијег комунистичког и најпознатијег капиталистичко пара“ и њиховим сусретпм 1971. године. Погађате! “Највећи син наших народа и народности” и Јованка Броз са Ричардом Бартоном и Елизабет Тејлор. Које улоге играју ово четворо људи?  Шта значи играти више улога у односу са различитим људима? Шта су наши појединачни и колективни идентитети, лични интереси и друштвене заслуге? Сазнајте на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

2. април - Поново питање да ли сте у браку или у мраку? На крилима љубави водимо вас у „Хотел 88“. Глумци Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић ту су да ријеше све дилеме на релацији мушкарац и замало њежнији пол. На први поглед идилична прича почиње када Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би тамо провели савршен медени мјесец. Сандра и Марко долазе у исти хотел, са истим циљем. Тада почиње комедија коју ћете гледати на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

3. април - Stand UP Comedy Show „Реци ми да се шалиш“ и Горан Винчић.  Наступ избрушен до савршенства и динамика комуникације публиком. Винча скида рекорде, љуби, грли. Човјек је из народа, телевизије, позоришта, спорта, музике и кухиње. Обишао је цијели регион, распродао највеће дворане и најмање кафиће, национална позоришта и културне домове. Преко милион прегледа на Јутјубу! Носи ли гитару на наступе, пјева ли још народњаке? Провјерите на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

Организатор јединственог фестивалског концепта у БиХ је Суппорт Маркетинг Центар. 

Информације о продајним мјестима и цијенама улазница објавићемо ускоро.

"Пратите „АПРИЛИЛИ ФЕСТ“ на друштвеним мрежама и дођите да се смијемо уживо", поручују организатори.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм