14 preminulih u Srpskoj

Banjalučanka (27) preminula na UKC-u od posljedica virusa korona

  • Извор: Српскаинфо
  • 23.10.2021. 11:48

U protekla 24 časa, u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske preminula je djevojka (27) koja se u ovoj zdravstvenoj ustanovi liječila od korona virusa.

Ovo su za Srpskainfo potvrdili u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, dodavši da je riječ o osobi iz Banjaluke.

U protekla 24 časa, u Republici Srpskoj od posljedica kovida preminulo je 14 oboljelih.

Riječ je o šest muškaraca i osam žena, mlađe, srednje i starije životne dobi. Od ukupnog broja preminulih,  tri osobe su iz Banjaluke, po dvije iz Šipova, Zvornika i Prijedora i po jedna osoba iz Bijeljine, Ribnika, Prnjavora, Čelinca i Gradiške.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 81.014 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 4.654 osobe kod koje je potvrđen test na virus korona.

Podsjetimo, prije nepunih sedam dana bitku sa kovidom izgubio je i mladić koji je takođe imao 27 godina i koji je liječen u UKC RS.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм