Нина Михајловић Тахировић

Бањалучанка спасила живот жени: Рекла ми је да ће сама себи пресудити

  • 03.10.2023. 14:52

Данима је непозната жена тумарала и спавала по бањалучким парковима и плажама крај Врбаса. Док су многи све то игнорисали, Бањалучанка Нина Михајловић Тахировић је људски реаговала и спасла један живот.

"Дјевојка ми је рекла да долази из Бугојна. Наиме, ја сам је угледала крај Врабаса како спава у малом шатору, купа се и ту пере веш. Два дана сам јој прилазила, доносила храну, а она ми је говорила како чека свој судњи дан и да ће сама себи пресудити”, објашањава Нина за БЛ портал.

Након тога, Нина се није смирила док уз помоћ друштвених мрежа није пронашла породицу несрећне дјевојке, од којих је сазнала да је дуго траже и да су, сплетом околности, изгубили контакт са њом.

"Синоћ је коначно склоњена са улице, јер сам са њеном породицом позвала Хитну помоћ и полицију. Након тога, због видљиво нарушеног психичког стања, дјевојка је смјештена на ођел психијатрије”, каже Нина и додаје да је докторе зачудила њена храброст да приђе несрећној жени, јер према њиховом процјени – може бити опасна по околину.

Ова хумана Бањалучанка уједно жели послати поруку свим људима да се осврнемо око себе, помогнемо када можемо и да не заборавимо колико значи лијепа ријеч и људски гест.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.