Proslava na balkonu Gradske uprave

Banjaluka dočekala košarkaške heroine

  • 01.07.2021. 23:17

Banjaluka je dočekala svoje košarkaške heroine. Po prvi put veliki uspjeh banjalučkog sporta proslavljen je na balkonu Gradske uprave. 

Aplauzom i ovacijama prisutni Banjalučani prvo su pozdravili legendarnu Slađanu Golić, a potom su na balkon zakoračile reprezentativke BiH koje su na minulom Evropskom prvenstvu, osvajanjem petog mjesta,  ostvarile istorijski rezultat za ovdašnju košarku. 


Milica Deura, kapiten reprezentacije BiH zajedno sa svojim saigračicama Draganom Domuzin, Anđelom Gligić i Irenom Vrančić dale su nemjerljiv doprinos velikom uspjehu, a Banjaluka ih je nagradila ovacijama i aplauzom. 

"Hvala vam od srca na ovom lijepom dočeku. Zbog ovog mi svi treniramo, za ovo se živi. Mnogo vam hvala što ste došli u ovolikom broju, ja se nadam da smo sve vas i našu Banjaluku učinili ponosnim. Mi se ponosimo našim gradom i svima govorimo da smo iz Banjaluke i cijela Evropa će čuti ovaj grad” – rekla je Deura. 

Nakon reprezentativki BiH, na balkon je izašla, Saša Čađo, šampionka Evrope, koja je po drugi put, sa reprezentacijom Srbije pokorila Stari kontinent. Saša se zahvalila svim prisutnima na velikoj podršci ne krijući emocije i oduševljenje. 

“Gdje god da sam u svijetu Banjaluku uvijek nosim u srcu. Hvala vam na ogromnoj podršci i što ste došli u tako velikom broju. Hvala vam na svoj ljubavi koju mi šaljete tokom prvenstva i hvala vam za sve. Hvala Republici Srpskoj, hvala Srbijo” poručila je Saša Čađo koju sada čeka "napad" na medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина