Apel gradonačelniku da se vrati

Banjaluka "pliva", Stanivuković u Budvi

  • Извор: АТВ
  • 11.06.2023. 19:27

Iako zakazana, nije održana vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka. Glavna tema trebale su biti poplave i klizišta koja su proteklih dana zadesile prigradska i gradska naselja.

Za vanrednu sjednicu nije bilo kvoruma i odbornika PDP-a, a ni gradonačelnika Drašaka Stanivukovića.

"Sinoć smo imali potvrdu i kluba odbornika PDP-a i gradonačelnika i stalnih predstavnika gradske uprave da će biti danas na sjednci ovdje. Nažalost, od 10 do 11 smo čekali u nadi da će se pojaviti. Gradonačelnik i gradska uprava su u Budvi, radničke igre su tamo. Ja bih iskoristio ovu priliku da ga pozovem, ako mogu ljudski da ga zamolim da dođe, povede svoju svitu sa sobom u Banja Luku kako bi održali sjednicu štaba za vanredne situacije i pokrenuli rješavanje ovog pitanja", kaže Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Gradonačelnik i njegovi saradnici ostavili su Banjalučane na milost i nemilost, ne može se sazvati ni štab za vanredne sitaucije, kaže Ninković, jer bi to kao komandant trebao da uradi Stanivuković. Iz gradskog Odsjeka za civilnu zaštitu kažu da rade svoj posao, na terenu su i pomažu stanovništvu. 

Gradonačelniče, vraćajte se kući, nije vrijeme za igranje, poručuju predstavnici mjesnih zajednica. Strahuju da bi najavljena kiša mogla samo dodatno da pogorša situaciju u pojedinim naseljima. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.