Staje na crtu Stanivukoviću

Bivši saborci oči u oči: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

  • Извор: АТВ
  • 07.08.2023. 09:40

Izbornom gubitniku, Jeleni Trivić, očigledno je prijeko potrebno da pobjedi na nekim izborima. Nakon što se osramotila u oktobru prošle godine proglašavajući lažnu pobjedu i slaveći na ulicama Banjaluke, spušta loptu i valjda konačno svjesna da na nivou Republike nema šta da traži, sreću pokušava da potraži na lokalu.

Najavljuje mogućnost da će se kandidovati za gradonačelnika Banjaluke što mnogi jedva čekaju jer bi to značilo da će u izbornu borbu protiv svog nekadašnjeg dobrog druga a sada jlutog neprijatelja, Draška Stanivukovića. Posebno se tom izbornom duelu raduju oni koji su ih nekad podržavali a koji su se u oboje itekako razočarali nakon nakon što su pokazali svoja prava lica i vidjeli šta i kako rade. Nakon informacije da bi mogla da se kandiduje, mnogi komentarišu da ona nema šta da traži na nivou grada, pa čak ni mjesne zajednice. 

O svom bahatom ponašanju nikada ne govori ali je zato spremna da priča o drugim, konkretno, o Stanivukoviću, za koga kaže da je  bahat i gramziv.

Sada je otišla korak dalje, pa je izjavila da postoji velika šansa da nekada bivšem saborcu u kojeg se klela, bude protivkandidat na lokalnim izborima 2024. godine.

„Prerano je da govorimo o kandidaturama, ali ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi Narodni front podržao aktuelnog gradonačelnika. Njegov mandat odavno nema politički legitimitet, jer je pogazio sve principe na kojima je dobio povjerenje građana – prije svega onaj o borbi protiv korupcije i transparentnu Gradsku upravu“, navela je Trivićka.

Podsjećamo, Stanivuković je ranije najavio da, ukoliko Jelena bude kandidat za gradonačelnika, da će to biti njen legitiman poraz u Banjaluci.

Šmitova uzdanica, očigledno je odlučila da se oštro obračuna sa nekadašnjom partijom i njenim članovima.

Sahranila opoziciju

Osnivanje partije Narodni front, nastalo je otimanjem političara iz opozicionih stranaka.

Tako je Jelena Trivić gotovo pa opustošila PDP, dok je slično uradila i sa SDS-om, na čemu joj je v.d. predsjednik te stranke Milan Miličević oštro zamjerio, kazavši da je prešla crvenu liniju.

Nakon svega mjesec dana, vidjevši o kakvoj se partiji radi, pojedini su napustili Trivićku, poput Aleksandar Trninića, nekada uzdanice SDS-a.

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.