Akvana jedan od problema

Brojna pitanja čekaju banjalučke odbornike, a ni stara nisu riješena

  • Извор: АТВ
  • 10.07.2023. 19:24

Niz pitanja čeka na stolu banjalučke odbornike. Međutim, ni stara nisu riješena poput Akvane. Koči je gradonačelnik jer ima svoje planove, pečati su samo izgovore - tvrdi Ljubo Ninković.

"U ovom trenutku mi ne znamo informaciju da li je uopšte razgovarao sa povjeriocima i koje je iznose dogovorio da se ne bi došlo do ovoga što danas imamo, odnosno do najave da će se ući u izvršenje imovine nad akvanom, tako da apsolutnu odgovornost za sve što se dešava snosi gradonačelnik, jer skupština da nije usvojila kreditno zaduženje, i ostale odluke, ja bih rekao, okej i mi snosimo odgovornost, ali ovo je samo nastavak njegove priče za futur dva", kaže Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

A nastaviće izgleda i sa pozivanjem pristalica u zgradu gradske uprave. Cirkusa mu nije dovoljno. 

"Naravno da ćemo pozvati građane i da ćemo na taj način izvršiti pritisak da se nastavi sa koliko toliko normalnim radom u skupštini grada. Kada su građani Banjaluke pokazali da je to crvena linija preko koje se ne smije preći, oni su promijenili svoj način ponašanja i usvojili takvu odluku, ono što sada imamo jeste da predsjednik skupštine ne želi da potpiše odluku za Akvanu", kaže gradski menadžer Bojan Kresojević.

Međutim, predstave, u režiji gradonačelnika, u skupštinskoj većini, ne žele više da gledaju. Mora da se radi. Posao, čeka.

"Jedna od stvari koje ćemo razmatrati je zakup poslovnih prostora. Ramići i Dragočaj će po prvi put dobiti nazive ulica. Ono, što je jako bitno sutra se razmatra o dopunu plana, komunalne potrošnje. Razmatraćemo dosta oko regulacionih planova", kaže odbornik u Skupštini grada Banjaluka Bojan Pećanac.

Konstruktivnu sjednicu, kažu, očekuju. Nije je dugo ni bilo. Pažnja je otišla na gradonačelnikov perfomans. Nosanje fotelja i obljepljivanje automobila.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.