ATV

Најузбудљивији музички програм

Букирани хотели у Бањалуци за дочек Нове године уз Ацу Пејовића и репризу с Милицом Павловић и Слобом Радановићем

 • Извор: АТВ
 • 19.10.2023. 13:37

Бањалука ће и ове године засјати као неупитан центар Балкана за прославу новогодишњих празника, с понудом најузбудљивијег музичког програма у новогодишњим ноћима. Већ традиционално, маркетинг агенција Еупхориа је синоним за највеће дочеке у региону, а ове године удружила је снаге с агенцијом Мегаплан из Бањалуке, обећавајући јединствену и незаборавну прославу и репризу Нове године, спајајући најбоље аспекте ресторанског и клупског искуства. Арена „Центар“ у срцу Бањалуке је као и протеклих година одабрана за идеалну локацију дочека и репризе.

Овогодишњи спектакл доноси нам изванредне извођаче и највеће звијезде региона: Ацу Пејовића, Милицу Павловић и Слобу Радановића. Ацо Пејовић ће наступити 31. децембра и обиљежити дочек Нове године несвакидашњим спектаклом. Милица Павловић и Слоба Радановић заједно ће наступити само у Бањалуци и учинити да реприза која се спрема 1. јануара буде нешто заиста посебно!

Ове године, организатори су подигли љествицу и предузели додатне кораке како би осигурали да сваки гост доживи потпуни луксуз и комфор током ове прославе. Већ одавно су резервирали више од 600 кревета у неким од најпрестижнијих бањалучких хотела, што јасно истиче значај овог догађаја у туристичком контексту нашег града. Тиме је потврђено да је овакав дочек Нове године у Бањалуци један од најзначајнијих туристичких догађаја који привлачи госте из различитих регија и земаља. Максималном посвећеношћу организатори промовишу и гостопримство Бањалуке, пружајући посјетиоцима јединствено искуство и угођај током њиховог боравка у нашем граду.

Како сазнајемо од организатора, резервисање мјеста за новогодишње ноћи почело је данас. У првој фази ће се продавати само пакети који укључују три ноћења у једном од хотела из понуде, улазнице и мјесто за обје вечери, те алл-инцлусиве услугу тј. бесплатну неограничену конзумацију хране и свих врста пића током обје ноћи. Резервисањем ових пакета, посјетитељи ће доживјети ултимативни луксуз и уживање без икаквих брига, с невјеројатним погодностима које ће учинити њихов боравак још спектакуларнијим.

Све додатне информације о догађају и резервацијама можете пронаћи на службеној wеб страници догађаја, www.novagodina2024.com. Посјетите страницу и осигурајте своје мјесто за спектакуларни дочек и репризу Нове године, који ће вам пружити незаборавно искуство и најбољу забаву у регији.

Пратите нас и путем Вибера

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)