Најузбудљивији музички програм

Букирани хотели у Бањалуци за дочек Нове године уз Ацу Пејовића и репризу с Милицом Павловић и Слобом Радановићем

  • Извор: АТВ
  • 19.10.2023. 13:37

Бањалука ће и ове године засјати као неупитан центар Балкана за прославу новогодишњих празника, с понудом најузбудљивијег музичког програма у новогодишњим ноћима. Већ традиционално, маркетинг агенција Еупхориа је синоним за највеће дочеке у региону, а ове године удружила је снаге с агенцијом Мегаплан из Бањалуке, обећавајући јединствену и незаборавну прославу и репризу Нове године, спајајући најбоље аспекте ресторанског и клупског искуства. Арена „Центар“ у срцу Бањалуке је као и протеклих година одабрана за идеалну локацију дочека и репризе.

Овогодишњи спектакл доноси нам изванредне извођаче и највеће звијезде региона: Ацу Пејовића, Милицу Павловић и Слобу Радановића. Ацо Пејовић ће наступити 31. децембра и обиљежити дочек Нове године несвакидашњим спектаклом. Милица Павловић и Слоба Радановић заједно ће наступити само у Бањалуци и учинити да реприза која се спрема 1. јануара буде нешто заиста посебно!

Ове године, организатори су подигли љествицу и предузели додатне кораке како би осигурали да сваки гост доживи потпуни луксуз и комфор током ове прославе. Већ одавно су резервирали више од 600 кревета у неким од најпрестижнијих бањалучких хотела, што јасно истиче значај овог догађаја у туристичком контексту нашег града. Тиме је потврђено да је овакав дочек Нове године у Бањалуци један од најзначајнијих туристичких догађаја који привлачи госте из различитих регија и земаља. Максималном посвећеношћу организатори промовишу и гостопримство Бањалуке, пружајући посјетиоцима јединствено искуство и угођај током њиховог боравка у нашем граду.

Како сазнајемо од организатора, резервисање мјеста за новогодишње ноћи почело је данас. У првој фази ће се продавати само пакети који укључују три ноћења у једном од хотела из понуде, улазнице и мјесто за обје вечери, те алл-инцлусиве услугу тј. бесплатну неограничену конзумацију хране и свих врста пића током обје ноћи. Резервисањем ових пакета, посјетитељи ће доживјети ултимативни луксуз и уживање без икаквих брига, с невјеројатним погодностима које ће учинити њихов боравак још спектакуларнијим.

Све додатне информације о догађају и резервацијама можете пронаћи на службеној wеб страници догађаја, www.novagodina2024.com. Посјетите страницу и осигурајте своје мјесто за спектакуларни дочек и репризу Нове године, који ће вам пружити незаборавно искуство и најбољу забаву у регији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина