Бањалука

Ђајић и Нинковић посјетили ФК Лауш ЕВЛ: Велике су ствари пред овим клубом

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2024. 22:21

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић и предсједник Скупштине Града Бањалука Љубо Нинковић, посјетили су данас ФК Лауш и присуствовали прозивци фудбалера уочи почетка другог дијела сезоне.

- Вечерас сам са предсједником Скупштине Града Бањалука Љубом Нинковићем посјетио Фудбалски клуб Лауш и присуствовао прозивци фудбалера. Оно што ме свакако радује јесте чињеница да су се на Лаушу десиле велике позитивне промјене, а што су потврдили и сами фудбалери - навео је Ђајић, те додао:

- Када сам претходне године приликом посјете видио у каквом стању се налази ФК Лауш, одлучио сам да уведемо промјене како инфраструктурне, тако и у играчком кадру, што је резултирало да Лауш буде први у Трећој лиги групе Запад - истакао је Ђајић.

Ђајић је казао да га радује чињеница да је школа фудбала доживјела једну велику експанзију, те да сада окупља више од 200 малишана.

- На томе нећу стати, јер велике су ствари пред овим клубом и пред играчима, дивним младим људима, чији професионални развој ћу подржавати све док живим. Драго ми је да су људи из Електронске Видео Лутрије препознали оно што ја радим, а то је да помажем спорт и да се бавим хуманитарним радом.  И они су се одазвали позиву да помогну ФК Лауш и он ће од данас носити назив ОФК Лауш ЕВЛ - закључио је Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм