Četvrti Dječiji sajam

Dječiji sajam tokom vikenda u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 23.05.2023. 10:25

Četvrti Dječiji sajam „Banjaluka 2023“ obojiće ovaj vikend najljepšim bojama.

I ovog puta za naše najmlađe pripremljeni su posebni sadržaju, pa su dani pred nama posvećeni mališanima, dječijoj radosti i vrhunskoj zabavi. Sportska dvorana „Borik“ 27. i 28. maja pretvara se u pravo malo dječije carstvo, u kojem će istinski uživati djeca, ali i oni koji su zadržali dijete u sebi.

Ovu veliku porodičnu manifestaciju uljepšaće više od osamdeset izlagača iz regiona sa izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.                    

“Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstaviće mališani iz predškolskih ustanova Grada Banjaluka, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudiće se da mališanima ovaj vikend u Banjaluci ostane u najljepšem sjećanju”, izjavila je PR menadžer Zvezdana Stojaković.

U Banjaluci obilježena 31 godina od stradanja 12 beba - svjetski moćnici zaslužili kaznu

U Banjaluci obilježena 31 godina od stradanja 12 beba - svjetski moćnici zaslužili kaznu

Četvrti Dječiji sajam „Banjaluka 2023“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Značaj vrijednosti koje promoviše Dječiji sajam u Banjaluci prepoznale su kompanija M:tel, koja je generalni sponzor sajma i Elektrokrajina. Neki od izlagača na sajmu su i  Bojprom, Ledo, Podravka, Nutrino, Pulse Design, Vitinka, Dukat, Zand Violeta i mnogi drugi. 

Ulaz je besplatan, a vrata Sportske dvorane “Borik” otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 časova. Ceremonija svečanog otvaranja sajma zakazana je za subotu 27. maja u 11 časova.  

Pratite nas i putem Vibera

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм