Banjaluka

Do kraja juna obustava saobraćaja u Maksima Gorkog

  • Извор: АТВ
  • 08.06.2023. 17:53

Zbog izgradnje nedostajuće komunalne infrastrukture, u periodu od 8. do 30. juna doći će do obustave saobraćaja u Ulici Maksima Gorkog na dijelu od broja 25 do stepenica, kao i do izmjene režima odvijanja saobraćaja u Ulici majke Jevrosime od objekta u izgradnji u naselju Sunce na Paprikovcu, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve obavještavaju građane da će se za vrijeme izvođenja radova regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiti na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

"Doći će do izmjene režima odvijanja saobraćaja u Ulici majke Jevrosime od objekta u izgradnji u Ulici Maksima Gorkog, desnom stranom pored zida u dužini od oko 30 metara, gledano od objekta u izgradnji, na način da se zauzme najviše jedna polovina kolovoza", pojašnjavaju iz resornog odjeljenja.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм