ATV

Obmanuo javnost

Dobročinstvo Stanivukovićeve porodice o gradskom trošku

 • Izvor: BanjalučkePriče.net
 • 18.09.2023. 12:00

Gradonačelnik Stanivuković obmanuo je javnost i prevario ugostitelja iz Bronzanog Majdana prilikom osveštanja vodenice u manastiru Gomionica.

Ručak, koji je navodno platila njegova porodica pokazao se kao još jedna u nizu prevara gradonačelnika i načina krčmenja para iz gradske kase, a o čemu govori i izvod s računa Grada.

Naime, ugositeljskom objektu "Točak" iz Bronzanog Majdana je rečeno da će iz gradske kase nakon osveštanja za ručak, odnosno za konzumaciju pića dobiti, 5.000 KM koliko su iznosili troškovi, da bi nakon što je osveštanje završeno od ugostitelja zatražen taj isti novac, koji je ugostitelj morao vratiti i to ne na račun Grada. Na taj način, na potpuno "legalan" način skinut je novac s računa grada, a ugostitelj zakinut za 5.000 KM.

Kako saznaje portal Banjalučke priče, prilikom izgradnje  vodenice, od strane gradonačelnika ucijenjivani su i gradski investitori, koji su snosili troškove izgradnje, a za javnost vodenica je bila poklon porodice Stanivuković.

Tako je gradonačelnik Stanivuković na društvenim mrežama napisao da "zadužbinarstvo znači ostavljati tragove i djela u vremenu", zaboravljajući napomenuti da je na taj način pojedinim ljudima ostavio i dugove, te se okitio djelima koja je ustvari na tuđi račun napravio.


Pratite nas i putem Vibera

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program