Обмануо јавност

Доброчинство Станивуковићеве породице о градском трошку

 • Извор: БањалучкеПриче.нет
 • 18.09.2023. 12:00

Градоначелник Станивуковић обмануо је јавност и преварио угоститеља из Бронзаног Мајдана приликом освештања воденице у манастиру Гомионица.

Ручак, који је наводно платила његова породица показао се као још једна у низу превара градоначелника и начина крчмења пара из градске касе, а о чему говори и извод с рачуна Града.

Наиме, угоситељском објекту "Точак" из Бронзаног Мајдана је речено да ће из градске касе након освештања за ручак, односно за конзумацију пића добити, 5.000 КМ колико су износили трошкови, да би након што је освештање завршено од угоститеља затражен тај исти новац, који је угоститељ морао вратити и то не на рачун Града. На тај начин, на потпуно "легалан" начин скинут је новац с рачуна града, а угоститељ закинут за 5.000 КМ.

Како сазнаје портал Бањалучке приче, приликом изградње  воденице, од стране градоначелника уцијењивани су и градски инвеститори, који су сносили трошкове изградње, а за јавност воденица је била поклон породице Станивуковић.

Тако је градоначелник Станивуковић на друштвеним мрежама написао да "задужбинарство значи остављати трагове и дјела у времену", заборављајући напоменути да је на тај начин појединим људима оставио и дугове, те се окитио дјелима која је уствари на туђи рачун направио.


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.