Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik čestitao fabrici "Bema" 18 godina uspješnog poslovanja

  • Извор: СРНА
  • 02.08.2022. 14:53

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je članovima uprave i zaposlenima u banjalučkoj Fabrici obuće "Bema" 18 godina postojanja i uspješnog poslovanja, ističući da je riječ o najboljem primjeru uspješnog kolektiva.

"Banjalučka `Bema` je najbolji primjer uspješnog kolektiva čije se poslovanje zasniva na kontinuiranom ulaganju u proizvodne kapacitete, ljudske resurse i razvoj tržišta", naveo je Dodik u čestitki.

Prema njegovim riječima, sve to potvrđuje pretežno izvozno orijentisana proizvodnja i saradnja sa nekim od najvećih svjetskih kompanija, ali i sve veće zanimanje i potražnja za "Beminim" proizvodima na domaćem tržištu.

"Posebno me raduje i izražavam zahvalnost `Bemi` kao društveno odgovornoj komapaniji koja kroz razne projekte podržava brojne organizacije i pojedince kojima je pomoć zajednice neophodna", naglasio je Dodik.

On je izrazio uvjerenje da će "Bema", slijedeći pozitivnu praksu iz prethodnog perioda, dodatno unaprijediti sveukupno poslovanje na radost i korist radnika i uprave kolektiva.

Dodik je poželio zaposlenima u "Bemi" mnogo uspjeha u daljem radu.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм