Banjaluka

Draško Stanivuković i načelnik Boriša Mandić još jednom ponizili mještane Kuljana

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 28.08.2023. 11:24

Predsjednik Mjesne zajednice Kuljani, Jovica Tomić zajedno sa predstavnicima VII i XI Kuljanske ulice došao je na novi sastanak u Gradsku upravu kako bi konačno dobili informacije kada će doći do finalizacije infrastrukturnih radova u ovom naselju.

Kako su naveli mještani nakon sastanka, priključke na kanalizacionu mrežu i useljenje u svoje domove mještani ovog naselja će čekati morati sačekati još mjesec dana.

"Mi smo još 14. avgusta došli ovdje u Gradsku upravu sa par predstavnika iz VII i XI Kuljanske, koji su obmanuti projektom Gradske uprave i gradonačelnika što se tiče priključka na kanalizacionu mrežu. Tada smo dobili odgovor da će nas primiti 24. a što je odgođeno zbog Skupštine, a danas su nas uspjeli primiti, ne baš u sastavu koji smo očekivali, da tu budu gradonačelnik i načelnik Komunalnog odjeljenja. Možda nismo dovoljno bitni da nas oni prime, ne znamo", kazao je predsjednik MZ Kuljani Jovica Tomić.

Šta kaže Stanivuković na sporne pjesme mladića čiji koncert za djecu organizuje grad

Šta kaže Stanivuković na sporne pjesme mladića čiji koncert za djecu organizuje grad

Umjesto gore pomenutih sastanku su prisustvovali Tanja Palačković za koju nije poznato u kom svojstvu, kao i Darijan Mišanović, vjerni gradonačelnikov potrčko, koji ga je nedavno ugostio u svom dvorištu, pišu Banjalučkepriče.

Tomić je kazao kako je cilj sastanka dogovor o načinu i tačnom vremenu završetka radova u ovoj mjesnoj zajednici kao i sazanje da će pomenuti radovi biti završeni onako kako im je to obećano od strane gradske administracije. 

"Obećanja samo dobili. Obećano nam je da će krajem septembra biti riješen ovaj problem dijela XI Kuljanske ulice. Dakle, ako imamo 5, 6 krakova koji nisu riješeni do sada, dobili smo odgovor da će 2 od tih 5, 6 biti riješena. Na tome naravno nećemo stati, ali možemo reći da je naša svojevrsna pobjeda što smo uopšte dobili neko obećanje. Vidjćemo da li će se to ispuniti, ali mi svakako nećemo odustati od naših zahtjeva dok svih mještani u VII i XI ulici, kojima je obećan besplatni priključak na kanalizacionu mrežu  isti i dobiju", kazao je Tomić.

Stanivuković djeci dovodi Sergeja Pajića da pjeva o ponižavanju žena i nedozvoljenim supstancama

Stanivuković djeci dovodi Sergeja Pajića da pjeva o ponižavanju žena i nedozvoljenim supstancama

On je dodao i kako su u I Kuljanskoj ulici probijeni svi rokovi za izvođenje radova u prethodna 4 mjeseca, i kako on tvrdi do sada je urađeno nekih 30% od obećanog. 

"Mi se nadamo da ćemo evo do kraja ove godine konačno useliti u svoje domove jer je većinom u njima sve spremno, samo čekamo završetak tih radova pa da se možemo konačno useliti u svoje kuće jer trenutno plaćamo kirije, a što nam je nepotrebno pored gotovih domova", kazala je Mirjana Repić, mještanka Kuljana. 

Пратите нас и путем Вибера