Komunalna policija

Dvorište porodice Vukadinović i dalje smeta gradskim vlastima

  • Извор: АТВ
  • 28.04.2022. 19:20

Porodica Vukadinović i dalje nema mira u sopstvenom dvorištu. Za ATV pričaju da su od komunalne policije nedavno dobili i pismeni zaključak da petog maja dolaze da ukone njihove stvari iz dvorišta koje tu stoje decenijama.

Gradonačelnika pozivaju da se i on pojavi. Jer i dalje ne shvataju zašto mu to smeta. Kažu podrške ljudi im ne manjka, što će se vidjeti upravo petog maja za kada najavljuju mirno okupljanje u svom dvorištu. 

"Komunalna policija je bila prije nekih desetak dana i sad su upozorili da petog dolaze na izvršenje da se to ukloni. Rekao je da je to ružni istočni tranzit ovdje sa moje desne strane, rekao je da to ogradimo u visini dva metra da se to ne vidi evo vi možete slobodno proći da vidite da smo mi to uradili i objašnjavali smo to komunalnim policajcima kaže nas to ne interesuje", rekao je Dražen Grbić, zet Silvane Vukadinović.

Gradonačelnik se izgleda i dalje bavi proljećnim uređenjem grada. Po cijeni da se ono odnosi i na tuđe dvorište. Ovo mu se jednostavno ne sviđa pa je odlučio da ga sredi nasilnim putem. 

"Rekli su da mogu za mjesec dana da nešto koriguju, pa smo dali dva mjeseca sad će doći na tri mjesecasamo smo rekli upristojite vaše dvorište. Evo moja kuća je na tranzitu imam li pravo da postavim 60 kamiona, da stavim sve  cerade, sve najlone, da li je to lijepo prema gradu", rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Komunalna policija je još u martu iz dvorišta porodice Vukadinović odnijela teretno vozilo. Bez ikakve najave. Gradske vlasti tada su upad u tuđe dvorište opravdali upravo proljećnim uređenjem grada. 

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)