Banjaluka 

Grad sufinansira 14 projekata udruženja građana

  • 14.09.2018. 13:53

Grad Banjaluka sufinansiraće još 14 projekata udruženja građana iz oblasti unapređenje kvaliteta života lica treće životne dobi i žena u gradu, sa ukupno 35 hiljada KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

U saopštenju se podsjeća da je ranije već podržano 30 projekata, a da je novih 14 odabrano od 19 prijavljenih na javni poziv koji je bio otvoren od 18. jula do 8. avgusta. 

Iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku navode da je riječ o drugom javnom pozivu za prijavu projekata udruženja građana koje je ovo Odjeljenje raspisalo u ovoj godini, a koji se odnosio na prioritetne oblasti unapređenje kvaliteta života lica treće životne dobi i žena u gradu. 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku po prvom javnom pozivu sufinansira 30 projekata, u ukupnoj vrijednosti od 79 hiljada KM. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм