Na Trgu Krajine

Građani poručili Stanivukoviću da počne raditi (VIDEO)

  • Извор: АТВ
  • 14.04.2022. 14:09

Nakon današnjeg performansa na kojem je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković iznosio niz tvrdnji o navodnom kriminalu, nekoliko građana je negodovalo na njegovu priču navodeći kako on ništa ne radi, te da samo priča u prazno.

Jedan od prisutnih građana rekao je Stanivukoviću kako nije sposoban da napravi česmu normalnu, kako je razorao čitav centar, ne mareći o tome da li građani imaju gdje kafu da popiju, a ne misleći ni na radnike - konobare koji zbog njega sada ne rade, ili bar imaju manje posla, te da on ništa ne radi konkretno.

Istog trenutka, Stanivuković je počeo pokazivati rukom medijima da to ne snimaju, kako se ne bi vidjelo da neko kritikuje njegov rad.

Nakon toga, na priču se nadovezao drugi čovjek koji je naveo da je u početku bio za njega te da su ga upravo oni doveli na vlast, a da on ništa ne radi.

“Ništa ne radiš, samo napadaš. Ja sam s njim. Mi smo njega doveli na vlast. Hoću da radi nešto. On malo radi”, tvrdi nezadovoljan građanin.

Stanivuković određuje gdje će građani stajati i kako će se ponašati

Ono što je privuklo pažnju jeste i trenutak kada je Stanivuković počeo "naređivati" gdje će građani stajati i kako će se ponašati.

On je tokom današnjeg obraćanja javnosti na Trgu Krajine, iza TC “Boska” rukom pokazivao gdje građani treba da stoje i davao im uputstva kako da se ponašaju.

“Kad dobijemo znak, onda idemo uživo, a ja kad presječem vrpcu, vi ono aplauz, ulazimo”, pokazivao je gradonačelnik prisutnima.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.