Saopštenje

GrO SP Banjaluka: Akvana važnija od Futura 2

  • Извор: АТВ
  • 29.06.2023. 07:54

Postupci Draška Stanivukovića kojima pokušava da omalovaži i degradira funkciju predsjednika Skupštine grada su ništa više nego vandalski performans.

Očigledno je ni da mu kreiranje sadržaja za društvene mreže i medije ne pomaže da prikrije ono što je očigledno, a to je da nema podršku za teatar u prostorijama Gradske uprave.

Protiv čega protestuje neko ko je vlast?  Da li gradonačelnik protestuje zbog, kako tvrdi, nečijeg nerada, ili pokušava da prikrije da je povukao žalbu u momentu kada se vršila uknjižba sa Grada na JP Akvana, čime se otvorila mogućnost da se povjerioci upišu na zemljište?

Da li je protest protiv činjenice da restoran koji posluje u sklopu JP Akvana vrši ketering i opslužuje okupljanja po dvorištima Draška Stanivukovića i aktivista PDP-a?

Stanivuković sa građanima ušao u Ninkovićevu kancelariju i iznio fotelju

Stanivuković sa građanima ušao u Ninkovićevu kancelariju i iznio fotelju

Nedopustivo je da gradonačelnik najvećeg grada, kulturnog i administrativnog centra Republike Srpske, pa makar to bio i Draško Stanivuković, obija kancelarije, vrši mobing nad zaposlenima, prijeti, vrijeđa ucjenjuje i uslovljava!

Postaje i više nego očigledno da njemu ne ide u prilog ozbiljan rad, nego anarhija u kojoj pokušava da zamuti vodu u Akvani, da ona ispari, a da na tom prostoru nastane, kako je on popularno nazivao, Futur 2, megalomanski projekat veličine 60.000 m2 ili pola milijarde maraka vrijedan stambeni prostor.

Tema dana: Haos u Gradskoj upravi Banjaluka

Tema dana: Haos u Gradskoj upravi Banjaluka

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka insistira da se utvrde sve činjenice i da istina izađe na vidjelo.

Nećemo dozvoliti otuđenje javne imovine niti uništenje jedinog javnog bazena otvorenog tipa u našem gradu!

Zato, uprkos svemu, pozivamo gradonačelnika da se urazumi, da shvati da Gradska uprava i Skupština nisu njegovo privatno preduzeće i da dozvoli nesmetan rad zakonodavnog tijela, u interesu svih građana našeg grada.

Šta Banjalučani misle o ponašanju gradonačelnika Draška Stanivukovića

Šta Banjalučani misle o ponašanju gradonačelnika Draška Stanivukovića


Пратите нас и путем Вибера